Nyåpning av butikk 2.-4. mai 2018

Endelig er vi klar for nyåpning etter en lang og spennende oppussing av våre lokaler i Haraldsgate 6, 3256 Larvik.

Vi feirer samtidig vårt 25-års jubileum å ønsker å dele dette med alle våre gode kunder og forretningsforbindelser.

Følg oss på Facebook .

ELEKTRONISKE LÅSER

Yale Doorman

Kodelås til hjemmet ditt, 3 brikker medfølger, inntil 10 brukerkoder. Zigbee kompatibel. Kan brukes sammen med appmodul fra ulike alarmleverandører (disse kjøpes separat). Fåes i sort, hvit, grå og sort-sort farge.


ID-Lock

Ny og utbedret modell! Smartlås/ kodelås med Z-wave kompatibilitet med touchskjerm! medfølger 5 brikker, kan programmeres med inntil 9 brukerkoder + 1 masterkode. Opptil 12 mnd batterilevetid uten Z-wave, 8-10mnd med Z-wave tilkobling. Forbedret lakk- Ripesikker (samme lakk som på høyhastighetstog, levert av DuPont). Fåes i sort, hvit og grå.


Danalock V3

Danalock med Z-wave kompatibilitet og Bluetooth, gratis danabridge app for fjernstyring når du ikke er hjemme. Kom innom butikken for en mulighet til å vinne denne til døren din.
Fåes også uten Z-wave kompatibilitet (altså KUN bluetooth).


MEKANISKE LÅSER

Abus Sykkellås

Abus 64/180HB230 Granit bøylelås for sykkel eller mopeder. Denne kraftige låsen er FG-Godkjent og brukes på gjenstander med høy sannsynlighet for tyveri. Et sikkert valg for deg som ønsker å forebygge tyveri av sykkelen din!


Abus Motorsykkellås

Abus detecto 7000 RS3, skivebremslås for Motorsykkel MED ALARM! Denne låsen detekterer bevegelse/risting og utløser alarmen som får de fleste til å trekke seg unna. Et må ha produkt for deg som vil beskytte motorsykkelen din. Smart betjening med 1 hånd! Kom innom for en «innbruddspris» på dette produktet. Inkluderer påminnelses snøre så du ikke glemmer at den er låst, samt oppbevaringsveske. Denne låsen er testet og godkjent for angrep med isspray.


Båtlåser

Vi har også båtlåser for de fleste formål.

Ta kontakt eller kom innom for et tilbud.


ALARM

Vi tar alarm på alvor, å bruker de aller beste produktene fra VISONIC. Power Master, modell 10, 33, og 360R som også har smarthusfunksjon og z-wave ( husk å sett z-wave logo på bilde av 360R )


Åpningstilbud NØKLER

-50 % på all nøkkelfiling (ikke bil- og systemnøkler)

Tilbudet på nøkkelfiling gjelder frem til fredag 11. mai 2018.


Låsesmeden : Alt innen sikkerhet