Nyåpning av butikken 2.-4. mai 2018

Endelig er vi klar for nyåpning etter en lang og spennende oppussing av våre lokaler i Haraldsgate 6, 3256 Larvik.

Åpningstider

Onsdag 2. mai 08.00 – 16.00
Torsdag 3. mai 08.00 – 18.00
Fredag 4. mai 08.00 – 16.00

Vi feirer samtidig vårt 25-års jubileum å ønsker å dele dette med alle våre gode kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med den offisielle åpningen 2.-4. mai, vil vi ha en del aktiviteter og gode tilbud på spennende produkter til alle. Vi vil også kjøre noen konkurranser både på Facebook og i butikken i denne perioden.

Følg oss på Facebook så du ikke går glipp av mulighetene til å vinne flotte produkter.

 

Åpningstilbud ELEKTRONISKE LÅSER

Yale Doorman

Kodelås til hjemmet ditt, 3 brikker medfølger, inntil 10 brukerkoder. Zigbee kompatibel. Kan brukes sammen med appmodul fra ulike alarmleverandører (disse kjøpes separat). Fåes i sort, hvit, grå og sort-sort farge.

PRIS: 4.890,- ferdig montert innenfor kommunegrensen. Forutsetter at døren er laget for moderne låskasser.

 

 


Vi deler ut en gratis Doorman (grå) til 1 av våre følgere på Facebook (eks montering). Alt du trenger å gjøre er å gå inn på vår profil, lik oss og skriv «Jeg vil ha en Doorman» i kommentarfeltet mellom 2.-4. mai, så er du med i trekningen som skjer fredag 4. mai!


ID-Lock

Ny og utbedret modell! Smartlås/ kodelås med Z-wave kompatibilitet med touchskjerm! medfølger 5 brikker, kan programmeres med inntil 9 brukerkoder + 1 masterkode. Opptil 12 mnd batterilevetid uten Z-wave, 8-10mnd med Z-wave tilkobling. Forbedret lakk- Ripesikker (samme lakk som på høyhastighetstog, levert av DuPont). Fåes i sort, hvit og grå.

PRIS: 4.295,-

 

 


Danalock V3

Danalock med Z-wave kompatibilitet og Bluetooth, gratis danabridge app for fjernstyring når du ikke er hjemme. Kom innom butikken for en mulighet til å vinne denne til døren din.
Fåes også uten Z-wave kompatibilitet (altså KUN bluetooth).

PRIS. 1.895,- (1.695,- for blåtann-varianten)

 

 


Vi deler ut en gratis Danalock V3 til 2 av våre kunder. Alt du trenger å gjøre er å møte opp i butikken og delta i en enkel konkurranse 3. og 4. mai.


Åpningstilbud MEKANISKE LÅSER

Abus Sykkellås

Abus 64/180HB230 Granit bøylelås for sykkel eller mopeder. Denne kraftige låsen er FG-Godkjent og brukes på gjenstander med høy sannsynlighet for tyveri. Et sikkert valg for deg som ønsker å forebygge tyveri av sykkelen din!

PRIS: 695,-. Ordinær pris 2.077,-

 

 

 


Abus Motorsykkellås

Abus detecto 7000 RS3, skivebremslås for Motorsykkel MED ALARM! Denne låsen detekterer bevegelse/risting og utløser alarmen som får de fleste til å trekke seg unna. Et må ha produkt for deg som vil beskytte motorsykkelen din. Smart betjening med 1 hånd! Kom innom for en «innbruddspris» på dette produktet. Inkluderer påminnelses snøre så du ikke glemmer at den er låst, samt oppbevaringsveske. Denne låsen er testet og godkjent for angrep med isspray.

PRIS: 895,-. Ordinær pris 2067,-

 


Båtlåser

Vi har også båtlåser for de fleste formål.

Ta kontakt eller kom innom for et tilbud.

 

 

 

 


Åpningstilbud ALARM

Vi tar alarm på alvor, å bruker de aller beste produktene fra VISONIC. Power Master, modell 10, 33, og 360R som også har smarthusfunksjon og z-wave ( husk å sett z-wave logo på bilde av 360R )

Vi tilbyr også HELT gratis og UFORPLIKTENDE befaring på alarm og/eller videoovervåking i HELE mai måned.

 

 

 


Åpningstilbud NØKLER

-50 % på all nøkkelfiling (ikke bil- og systemnøkler)

Tilbudet på nøkkelfiling gjelder frem til fredag 11. mai

 

 

 

 

 


Alle priser som er nevnt over gjelder KUN i perioden 2.-4. mai 2018, og ved oppmøte i vår butikk.

Låsesmeden : Alt innen sikkerhet