Låsesmeden Larvik AS

Etablert i 1993 og et av Vestfolds ledende sikkerhetssentere

Låsesmeden Larvik AS ble etablert i 1993, og er i dag en bedrift med ca 15 ansatte. Veksten har vært stor og vi er i dag et av Vestfolds ledende sikkerhetssentere.

Låsesmeden Larvik AS er medlem av foreningen Norske Låsesmeder. Det er et Mesterfirma, og er i tilegg medlem av Dorma Partner Pro. Vi er en sertifisert Miljøfyrtårnbedrift, og jobber etter strenge rutiner for avfallshåndtering og energireduseringer. Vår erfaring er at disse tiltakene også gir økonomiske fordeler.

Høy kompetanse og faglig stolthet

Låsesmeden utøver som fagmann og konsulent et komplisert og viktig fag, hvor avansert elektronikk og datateknologi for lengst er blitt en del av hverdagen, ved siden av de mer tradisjonelle sider ved faget.

Dette krever høy kompetanse som kontinuerlig oppgraderes, og pålitelighet og evne til systematisk og effektivt arbeid. Vi innehar høy fagkompetanse, dyktige mekanikk og  svakstrømsmontører, samt solid datakompetanse. Flere ansatte har mesterbrev og fagbrev, vi har også  personer i firmaet som har avlagt FG eksamen i prosjektering av innbruddsalarmanlegg.

Låsesmeden Larvik AS
Adresse: Haralds gate 6, 3256 Larvik
Tlf: 33 13 93 93
post(a)lasesmeden(.)no

Våre åpningstider: Mandag – fredag 08.00 – 16.00. Lørdag og søndag stengt.

Låsesmeden : Alt innen sikkerhet